Over FCB Loopbaanplein

Werken in Sociaal Werk, Jeugdzorg en Kinderopvang verandert. Banen vervallen of worden anders ingevuld. Dat is spannend, maar het biedt ook nieuwe kansen. Het is nu belangrijker dan ooit dat jij zelf de regie op je loopbaan pakt. Wat past bij jou, waar liggen je talenten en wat wil je? Op het Loopbaanplein helpen we je om antwoord te geven op deze vragen.

Het plein helpt je te ontdekken waar je kracht en interesse liggen en welke kant je met je werk op wilt. We bieden je praktische hulp om jouw loopbaan verder te ontwikkelen, binnen je huidige organisatie, je eigen branche of misschien zelfs daarbuiten. Je kunt verschillende testen maken, onderzoeken welke beroepen bij jou passen en bekijken welke stappen je het beste kunt zetten om je loopbaan te ontwikkelen. Allemaal heel eenvoudig en kosteloos.

Om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden, is het nodig om eerst een account aan te maken. Vervolgens kan je direct aan de slag! 

Door wie ontwikkeld?
Het loopbaanplein is een initiatief van FCB in samenwerking met Sociale Partners in de branches Sociaal Werk, Jeugdzorg en Kinderopvang.

 

even geduld a.u.b.