Welkom op het Loopbaanplein (video)

Doe de test Carrière Ankers

Video: Sterk in Werk deel 1

Kiezen voor scholing

Laat je inspireren

Overgestapt naar Onderwijs

Joyce van Dommelen zit nog wat na te puffen. Zij vond vanuit de kinderopvang zo snel een nieuwe functie in het onderwijs, dat ze de laatste weken zowel aan het uit- als inwerken was. “Ik moest het even combineren.” Joyce bezocht in februari 2015 het Loopbaanevent van FCB en kreeg daar inspiratie om te switchen.
Lees meer

Leren solliciteren

Toen Maatschappelijk Werker Ferhan Tezer hoorde over de mogelijkheid van een gratis loopbaangesprek, dacht zij meteen: “Doen!” Dat heeft ze geweten: ze heeft inmiddels, mede dankzij twee zeer goed voorbereide sollicitatiegesprekken, een nieuwe functie binnen haar eigen organisatie.
Lees meer

Blaren, haarpommade & groei

Ik had gedacht dat het sneller zou gaan. Dat het een kwestie was van een moedig besluit nemen en er helemaal voor gaan. Dat ik binnen ‘no time’ mijn doel zou bereiken: het vinden van die nieuwe uitdagende baan. Op de manier zoals ik meestal te werk ga: daadkrachtig en doelgericht. Maar nee, het lijkt net een beetje anders te gaan. Langzamer. Waardoor ik me af en toe afvraag: heb ik er wel goed aan gedaan? Had ik niet in de comfort zone moeten blijven?
Lees meer

even geduld a.u.b.